Activitat 15

Per a aquesta activitat de classe havíem de fer una recerca en el catàleg de la biblioteca URL o bé d’una pública. Jo he escollit el següent i per les següents raons:

  • Procés per localitzar-lo: He seleccionat el paràmetre de paraula clau i he posat: hipster. Només he trobat un document i es el que escolliré. He pensat a parlar sobre aquesta subcultura originaria d’EUU ja que s’ha extès molt ràpid en les cultures europees, concretament en la catalana. Barcelona es la segons ciutat amb més hipsters del món i ja que el meu blog tracta sobre esdeveniments i llocs populars a la ciutat de Barcelona, he cregut convenient explicar de que va aquesta moda hipster ja que molts events/restaurants/establiments giren entorn aquesta cultura. Ex: tendes de fotografia, ulleres de sol rodones, gorros, mitjons alts de colors.
  • Ús del catàleg: punts forts: recerca molt ràpida i eficient ja que pots seleccionar si vols el catàleg sencer de tota la URL o d’alguna universitat en concret (Blanquerna, IQS…). També que amb cada recerca tens un petit resum del que va el llibre en qüestió i et dona informació sobre l’estat del llibre, a on el pots trobar i si el préstec te algun tipus d’interès. Punt feble: no hi ha imatge adjunta de la portada ni columna d’opinió del llibre per a que els futurs prestaires es facin una idea de si ha agradat o si no.

Captura de pantalla 2015-04-26 a las 14.27.09

Ana Cester

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s